dbms 

kapat

1. database management system
    türkcesi veri tabani yönetim sistemi (vtys)olarak gecer
    #462579 (hengame, 26.07.2006 13:46)
  2. kol gibi sınavı olan derstir.* * * *
    #949789 (tosun burada da hizmetinizde, 04.12.2006 21:07)
  3. entity lerden relation lardan, attribute lardan oluşan, relational model, relational algebra, sql ve entity-relationship model terimlerini kafanıza sağlam bir şekilde kazıtan, üniversitelerde bilgisayar mühendislikleri tarafından genelde 3. sınıfta verilen derstir.

önce bi select dersiniz, bi attribute seçersiniz. sonra from diyip attribute un bağlı olduğu entity yi girer en sonunda from diyip relation u yazarsınız. temeli budur.

gerisi döte girer.
    #2563275 (micro cuts, 06.11.2007 20:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dbms başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dbms ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dbms nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dbms. Copyright of the articles are belong to their authors.