db derken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derken
  2. ben mi derken
  3. derken bosalma
  4. not found derken
  5. sen gibi derken
  6. mektup derken
  7. elveda derken
  8. az derken cok dovmek
  9. her sey yolunda derken
  10. sen ekmege agu derken

© 2008 - uludağ sözlük

db derken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. db derken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu db derken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avasin » cumartesi tum gun calismak » boliviano » bir seytan in papazi » enis faik arcan » atanmis » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » noi albinoi » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » julius aghahowa » ha bu diyar » beyaz melek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the gates of istanbul » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » age of mythology the titans » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » deus sive natura » a nick » nanik atak » serdar akinan » jean amerika nin salvaridir » koton » yilan yagi » creationism » goncourt akademisi edebiyat odulu » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi