dayler dayler 

kapat
  1. safiye ayla'dan dinlenilmesi gereken güzel bir türk sanat müziği bestesi ayrıca rumeli türküsü..

mustafa kemal atatürk'ün sevdiği şarkılar arasında başı çeker.

dağlar dağlar, viran dağlar
    yüzüm güler, kalbim ağlar
    yüreğime kanlar damlar
    min olaydı, min olaydı
    o senin pamuk ellerin

edirne köprüsü taştan
    sen çıkardın beni baştan
    ayrıldım eşten, yoldaştan
    min olaydı, min olaydı
    o senin pamuk ellerin
    #3384041 (aclik kader olamaz, 11.05.2008 17:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dayler dayler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dayler dayler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayler dayler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» du yu andirsitend » 10 eylul 2008 » kiz msni var mi la » football manager 2008 » ask » you give love a bad name » veyasin » falkland savasi » nickin sol frame gelmesi icin baslik acma cabasi » rs ne la a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games