dayi hava mentollu mentollu geliyo 

kapat
  1. çok içimiş bir lavinyanın hikayesi.o kadar içmiştirki; zom olmuştur,allah tan hava soğuktur bir de sıcak olsaydı ,dönülmez akşamın son ufkunda bizim lavinya amuda kalkardı emin olun,dayısı dışarı çıkarır, bizimkisi kendi dahil tüm dünyayı kusmak ister.
    #1409942 (selsuyuna, 14.03.2007 11:33 ~ 16.03.2007 13:34)
  2. + dayıııı
    -........
    +dayıııııı
    -..........
    +dayııııı
    -ben burdayım sen devam et
    +bak gözlerimin önünden böyleeeee bişeyler iniyo
    -off offf ne vardı bu kadar kızım ya!!!
    #1425161 (selsuyuna, 18.03.2007 08:54 ~ 09:07)
  3. sağlam reklam çıkar bundan.
    - dayı hava mentollü mentollü geliyor.
    - marlboro mentollü. *

- dayı hava mentollü mentollü geliyor.
    - ar kebap çıkışı verdiler, kolonyalı mendil o.
    #1425165 (dekadans, 18.03.2007 08:56)

© 2008 - uludağ sözlük

dayi hava mentollu mentollu geliyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dayi hava mentollu mentollu geliyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayi hava mentollu mentollu geliyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc espriler » kizlik zarinin dikilmesi » sevdim seni mabuduma » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » ankara » batuhan karadeniz » world of warcraft the wrath of the lich king » demokrasi » sozlukle ilgili istekler » colaturka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games