dayatmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cagdaslasma dayatmasi
  2. toplumdaki evlilik dayatmasi
  3. amerikan filmlerindeki din dayatmasi
  4. pazartesi sendromu dayatmasi
  5. bayramda el opturme dayatmasi
  6. zazalara siz kurtsunuz dayatmasi
  7. amerikan filmlerindeki bayrak dayatmasi
  8. baban nereliyse sen oralisin dayatmasi
  9. universite mezunu her seyi bilmeli dayatmasi

© 2008 - uludağ sözlük

dayatmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dayatmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayatmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tehlike aninda cami kiriniz » siyanoz » elegy for dunkirk » hicbir konusuna bakiniz vermeyen yazar » metafor » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » gs » cb » karaokeparty » rakimalboga » ali aktas » arkas holding » baslik parsellemenin uc buyuk yolu » ulker urunlerini protesto etmek » silik kutusunun devamli yanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » power sabotaged » betul demir » beklemek » cuervo del mare » nihat dogan dan aforizmalar » riddle of steel » turkzall » learjet 31 » izlandali kizlar » pasta polish » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » buyuk okyanus » vonal