dayanisma lazimm yauuww 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dayanisma
  2. dayanisma evi
  3. sozluk ici dayanisma
  4. dayanisma hareketi
  5. toplumsal dayanisma
  6. sosyal dayanisma
  7. x koyu dayanisma gecesi
  8. 68 liler dayanisma dernegi
  9. vatandas dayanisma partisi
  10. tutunamayanlar dayanisma dernegi

© 2008 - uludağ sözlük

dayanisma lazimm yauuww başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dayanisma lazimm yauuww ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayanisma lazimm yauuww nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cebit bilisim eurasia 2008 » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » summoning » hande yener » hayati sek icmek » radyo televizyon ve sinema » desti izdivaciniza talibim » jj » ben hep seni yazdim » magusa » fotokopi cektirmek » medar i iftihar » mamma mia » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » okul zilinin imperial march ile calmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir » zorya luhansk » asr i saadet jargonu » abd » allah inanci » penisi fermuara kistirmak » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » ankara » basur » hassas dislere sahip olmak » elektronik muzik » sehid » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » love remains the same » bingol