dayanikli ev aletleri 

kapat
  1. saglam ve uzun omurlu ev aletleri olarak tanımlanabilen $eylerdir..
    #1719031 (altf4, 03.06.2007 04:24)
  2. (bkz: profilo) öyle diyo kendileri.
    #1719041 (filleri kurtaran adam, 03.06.2007 04:30)
  3. Evde bulunan bir adet yıllanmış koca buna verilebilecek en güzel örnektir. Güle güle kullanınız efendim.
    #1719111 (nevi sahsina munhasir, 03.06.2007 05:00)

© 2008 - uludağ sözlük

dayanikli ev aletleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dayanikli ev aletleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayanikli ev aletleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit davala nin memur zihniyetli olmasi » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi » darwen in maymuna benzemesi » mongol » copten ekmek toplayan insanlar » one way trip » surekli bugun butonuna basan yazar » kelebek korse » death magnetic » ilhan berk » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » pkk siteleri duruken vatan sitesinin kapatilmasi » cin jimnastigi » tutusturun geceleri » talabani ile gorusurum kabile reisi ile gorusmem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » celalettin cerrah senaryo grubu » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » es cinsel aglama duvari » there will be blood » ankara koy olmasin » yemekteyiz » surekli kahve icmek » aram yayinlari » sigara icmeyip icki icen insan » okula battaniyeyle gitmek » fsaa » sair uuserlardan siirler » firinda kanat » sahsenem