dayanamadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sicaga dayanamadi

© 2008 - uludağ sözlük

dayanamadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dayanamadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayanamadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi » black metal » eski sevgilinin fotografina bakmak » cinsel tercihlere saygi duymak » nanomanufacturing » boyundan opulmek » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » ncity » siham i kaza » terorun beyni barzani mihmandari akp » intifada » pavillion » dee brown » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fibroline » if so » aci » full screen anti aliasing » ukte verme istegi » takva » sapper » vasco da gama » seni seviyorum » braun silk epil reklamindaki gavat bey » master master diye bagirmak » fatih sultan mehmet » askla karin doyuranlar » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin