dayan gonlum 

kapat
  1. Uğur Aslan* tarafından seslendirilen gumus adlı dizinin* reklamlarında duyduğum şarkıdır. bana sanki çoktandır biliyormuşum gibi geldi şarkı. özellikle uğur aslan' ın sesi çok tanıdık gelmektedir. sözleri şu şekildedir;

iki damla yaş
    iki ayrı can
    iki deli gönül
    iki parca can

bugün efkar günü
    gün ayrılık
    sevdalık bahcesinde
    günlerim yanık

sana dogru tüm denizler
    sana dogru yıldızlar
    ay da sen güneş de sen
    her yerde her seyde sen

dayan dayan gönlüm
    dayan dayan gönlüm
    #1012685 (music box, 17.12.2006 20:24)
  2. dinlemek isteyen indirebilir.
    http://www.emp3indir.com/...%20Dayan%20G%F6nl%FCm.mp3
    #1065754 (1001, 27.12.2006 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

dayan gonlum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dayan gonlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayan gonlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn diyaloglari » sozlugu fazla ciddiye alan sorunlu yazarlar » paolo vidoz » metrobuse canta ile binen gorgusuz » cicek kofte vs burger king » rauf denktas lisesi » vlad tepes » atipik » hala koynumda resmin » denise richards a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci