dayaklik 

kapat
  1. sağlam bir sopa isteyen, hoşa gitmeyen, bir an evvel haddinin bildirilmesi gereken kişiler bütünü.
    #221957 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 18:28)
  2. gereksiz hareketler yaparak adamın asabını bozan,durmadan soru soran,her şeye muhalefet olan,adamı bozan,adamı düzelten,cazgır insanlar topluluğuna verilen tek kelime ama anlamı büyük tanımlama.
    #221977 (monolith, 08.05.2006 18:32)
  3. bu tür başlıkları açan insan tipi.
    #1039392 (t square, 22.12.2006 21:57)

© 2008 - uludağ sözlük

dayaklik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dayaklik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dayaklik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » zehir » riza alkuzey » sevgilinin hasta olmasi » bez bebek » 457 ytl 63 kurus » super mario bolum sonu bayragi » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » donmus pizza » francisco guillermo ochoa magana » bir populer kultur magdurunun ruyalari » kronik kuzu » cumartesi tum gun calismak » ask guldurur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » ali cevat akkoyunlu » ben hep kendime cikan bir yokustum » ismail aq » huzun » of ulan of » recep ivedik 2 » ismail bey hani » kuku bekcisi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » sevgili ile zillere basip kacmak » nesquik » armenian navy band » como el agua