daya eksi oylari ver gelsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi oylari takmayan yazar
  2. alinan eksi oylari saymak
  3. mantiksiz eksi oylari engelleme filtresi
  4. aldigi eksi oylari sorun yapan ibne
  5. gelsin bakalim eksi oylar
  6. sakagina daya beni
  7. al sana bir kaya nerene dayarsan daya
  8. arkadan gelsin kol gibi gelsin
  9. kotu oylari iplememek
  10. akp nin oylari planimizi bozdu

© 2008 - uludağ sözlük

daya eksi oylari ver gelsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daya eksi oylari ver gelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daya eksi oylari ver gelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarkilarda leyla ve mecnun a bok atma ekolu » worms world party » bir intihar aksami ustune soylenti » bir resimde sen » otokton » sisen slip mayo » who let you go » ozlem tekin vs sebnem ferah » the howling » free kick a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci