day of defeat 

kapat
  1. * half-life için yapılmış 2. dünya savaşı temalı moddur kendileri.

gerçekten counter-strike'ta şu an bile bu modun detayları yoktur. mesela enerji barı* vardı, zırt pırt zıplayamaz, istediğiniz gibi sağa sola koşamazdınız. herhangi bir düşme durumunda yamulurdunuz, o kadar kolay yırtamazdınız. vurulursanız sıhhiye gelmezse kanamadan ölebiliyordunuz. nişangah siz yürürken sekiz çizerdi ama siz sabitseniz veya çökmüşseniz/sürünüyorsanız milim kımıldamazdı. böyle de güzel ve detaylı bir moddu. her mod gibi counter-strike'ın gölgesinde kaldı. bana kalırsa cs'den daha fazla saygıyı hakediyor.
    #3376859 (WoLF, 09.05.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

day of defeat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. day of defeat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu day of defeat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklere ozgu davranislar » insan neden degisir » keske fener de olsak » turkan soray » turkiyede ziraat muhendisi olmak » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » fatihkul » francisco guillermo ochoa magana » beyaz melek » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » avcilar universitesi » kominist » turk olarak gorevim askerlik degil » bluevelve » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekme helva » edwin boekamp » the mamas and the papas » yutkunmak » no air » age of mythology titans » dugunde candy shop calmak » ferigim » gecmisi ozleten olaylar » tanri vs insan » erkeklerin guzel kadin zaafi » secim » zehra vakfi » musaaden olursa ben gidiyorum » aydogan babaoglu