david silva 

kapat
  1. tam adı david jimenez silva olan valencia'nın 08/01/1986 doğumlu orta saha oyuncusu. valencia'da 21 numaralı formayı giyer.

resmi için:

http://www.valenciacf.es/.../jugadores/silva06.07.jpg
    #981466 (eagle is free, 11.12.2006 17:05 ~ 17:08)
  2. fm 08'de feci şişirilmiş bir oyuncudur.
    #2936249 (a kare kok uc bolu dort, 02.02.2008 10:21)
  3. tam adı david josue jimenez silva olup, valencia'nın gerçekten aşmış, hücuma dönük orta saha oyuncusudur. inanılmaz tekniği, hızı ve top sürmedeki kendine has yeteneği onu çok farklı kılmakta. henüz yaşı genç olan bu şahsın adını ileride çok fazla duyabiliriz.
    #3164149 (you cant help me, 19.03.2008 20:46)
  4. euro08 de ciddi anlamda takımda göz dolduran futbolcularından biriydi. tekniği,hızı ve yaşının da daha küçük olmasından, gelecek zamanlarda iyi yerlere geliceğini düşündüğüm valencia'lı futbolcu.
    #3777739 (menmilmemmeyimmilir, 06.08.2008 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

david silva başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. david silva ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu david silva nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keeeeek » anlam kusan entryler » melas » ben sana hala asigim » sevgiliden uzakta kalmak » chp parasi ne ise verip alacak » cehalet mutluluktur » ac gozlu turk esnafi » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » abi maldonado nun yaptigini bende yaparim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games