david cavanaugh 

kapat
  1. * ayrıca dave cavanaugh olarak bilinen, minnesota doğumlu amerikalı müzisyen. 1919 doğumlu dave, müzik hayatında 1940ta çeşitli gruplarda tenor saksafoncu olarak başladı. 1950lerde kendi albümünü çıkarttı ve capitol records'ta yöneticiliğe başladı. yapımcı ve aranjör olarak frank sinatra ve nat king cole gibi sanatçılarla çalıştı. 1981'de ameliyat sonrası komplikasyon nedeniyle hayatını kaybetti.
    (pisikedi, 08.05.2008 22:44)
  2. (bkz: fernando cavenaghi)*
    (enderun sevgiler, 08.05.2008 22:47)
  3. (bkz: vincent cavanagh)*
    (siklopentanoperhidrofenantren, 08.05.2008 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fortis turkiye kupasi » yann tiersen » saw 4 » isil ilik sut ic » ben denedim korkmayin » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » baris akarsu » cacophony » yinyang » sak ustunde damdagan kaz beline vurmayi » happiness » orduspor » maddeyi esas almak » ellen page » memleketimden insan manzaralari » meretec prosesi » mersin baligi » michael spinks » karahanli nin tarihi eserleri » sami yusuf » pratik zeka » where we gonna go from here » cem koksal » yanginda ilk kurtarilacak seyler » kaymakli ekmek kadayifi » hakkaniyet » sickthread » kotu oylanan entry ye sevinmek » somebody to love a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa