davaciyim hakim bey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hakim
  2. hakim ata
  3. hakim bey
  4. hakim yaka
  5. bu da mi gol degil hakim bey
  6. hakim amca
  7. ben masumum hakim bey
  8. hormonlarina hakim ol
  9. hakim sirin
  10. tevfik el hakim

© 2008 - uludağ sözlük

davaciyim hakim bey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. davaciyim hakim bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu davaciyim hakim bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarkan » adnan dincer » acmis olmak icin baslik acmak » turkiye komunist isci partisi » cihan kilic » sercan yildirim » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » abd li muhabirden turban guzellemesi » nikon d90 » hamdolsun israf ediyoruz » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » kabileler bile bu krizden etkilenir » lekesizzihin » bana askini getir » hunting high and low » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salzburg » tirsik » varg vikernes » karanlikta » gysn » karizmatik cevaplar » fenerbahce vs galatasaray » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » don t say goodbye » yaran msn diyaloglari » anlamadigi seylerden hoslanan insan » her arapca yaziyi kuran sanmak » saw » aglatan turkuler