darren white 

kapat
  1. all faith is lost, an iliad of woes, crestfallen, serenadesve pentecost iii'da vokal yapmıs olan eski anathema vokalisti.pek kalın ve duygulu, icinize isleyen bir vokal tarzı vardır bu adamın.they die, we the gods, memento mori dinleyiniz de gorunuz denesidir.cradle of filthde davul calmıslıgı da vardır. anathema baslıgında 90 kusur entry bulunurken, bu adam icin hala baslık acılmamıs olması insanı derin dusuncelere suruklemiyor degil.
    (bkz: angelica dinliyorum oyleyse varım)*
    #991755 (catherine blake, 13.12.2006 20:15 ~ 20:16)
  2. şimdi serotonal adlı grupta, muhteşem parçalar icra etmektedir, 'choosen words' kesinlikle dinlenesidir (ve merak etmeyin, brutal söylemiyor artık! aksine sesi acaip bi şekilde vincent'a benzemeye başlamış, ister inanın ister inanmayın, aaron stainthorpe ve vincent cavanagh arasında bir yerde gibi geldi bana! )
    #1018395 (soul forged sin, 18.12.2006 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

darren white başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. darren white ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu darren white nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bolgan » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » pomak » sol frame » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » ertugrul saglam » rafineri » sabetayist » carriye roxalina » john travolta » the mamas and the papas » dunyanin en mutevazi adami » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » ted bundy » slideshare com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » revolver » deus sive natura » ote yandan » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » sogukta usuyen eller » monaco » enis faik arcan » agzini cart diye yirtarim » umut sarikaya tipi mutsuzluk » gecmisi ozleten olaylar » tretuvar calismasi » hayat memat meseleleri » jean marie gustave le clezio » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » beni susarken bolme