darkwhisper 

kapat
  1. ikinci nesil uuser.
    (munny, 06.04.2006 17:15)
  2. zirvenin en sessiz en karanlık en gizemli yazarı olan yazar... devamlı takma ismini sorup, her seferinde unuttuğuma göre harbiden gizemli yazar...
    (karga, 25.04.2006 08:57)
  3. uludag sozlukteki bowling zirvesi nde tanışma fırsatı bulduğum ve oyun sırasındaki gözlemleriyle istatistiksel bilgi veren ve daha sonra yorumlarıyla olayı özetleyen arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliriz. * * aynı başarıyı sözlükte de gösterdiğini görerek seviniyoruz. * *
    (kacak kelebek, 25.04.2006 21:45)
  4. hayatımda tanıdığım en iyi insan.
    bir insan bu kadar mı iyi kalpli, temiz, dost canlısı olabilir anlayamıyorum.
    kahvaltı hazırlamakta üstüne yoktur, bir gün misafir olun derim ve sözümü bitiririm.
    (can, 25.04.2006 22:24)
  5. counter strike oyununda bana meydan okumuş en yakın zamanda kozlarımızı paylaşacağımız yazardır.
    uludağ sözlük counter strike takımınımı kursak diye düşündüren entryler yazmaktadir
    * * *
    (haznedaroğlu, 26.04.2006 21:29)
  6. Örnek insan.
    (baybars, 26.04.2006 21:48)
  7. bugun hayatının günü olan mükemmel insan, örnek yazar, mühendis adayı, ödev maduru. *
    ayrıca,
    hep boyle kal
    (can, 16.05.2006 19:19)
  8. muhendis * olmasından dolayı, onyargılara maruz kalmıs sozluk yazarı, ayrıca 19 mayis ilk ev zirvesinin ev sahibi idi kendileri, yedirdi, içirdi doyurdu*
    (dopdop, 20.05.2006 03:56)
  9. (bkz: 19 mayis adada piknik zirvesi)nde "at bana cilve yapıyor" sözüyle ortamı kahkahaya bogmus yazardır.**
    (amele donu, 20.05.2006 11:12)
  10. kiraladigi ata tecavuz eden muhendis ile aynı meslek grubunda yer alacak, herkesin çok sevdiği hatta bu sevgiden dolayı kucağımızda taşıdığımız yazar.

Aynı zamanda gördüğüm en uyku sever insanlardan biridir.
    (baybars, 20.05.2006 11:20)
  11. artık kalmadı senin gibileri dedirten,türünün son örneklerınden olan efendi mi efendi, tatlı mı tatlı bir insandır, sağlam bir dosttur..
    (frejya1st, 15.08.2006 12:25)
  12. ayrılık başlığı altındaki entry sini okudukdan sonra yuhh buda mı yazar olmuş dediğimm.. fakat sonra ulan bi bakayım başka ne yazmış şeklinde bir cümle içimden gecirip entry lerini okuyup beyendiğim yazardır..
    (babilibabilibuu, 22.08.2006 22:01)
  13. sözlüğün yardımsever yazarlarından biri. a rh + kan grubuna sahip. şimdi vişne suyunu içti dinleniyor. sağolsun o da.
    (montajelemani, 20.09.2006 16:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» iceri terligi » kibris » apache » the joker » anlattikca yalnizlasmak » topac dansi » gecici plaka » alien project » guzel ve cahil » windows defender » different world » ege universitesi » kardese yapilan iskenceler » kutsal degerlere hakaret » ode to joy » guzellik kralicesi » balgam cekmek » utulemek » 84 44 114 44 » kenan dogulu » alkollu yiyecek » ismail yk » msi » guillermo vargas habacuc » lahmacun kokusu » varejao » vila verde » sinirlenip sisme kadini dovmek » corabi cikarmadan sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa