darkopal 

kapat
  1. divxplanetta alt yazı cevirimini yapan cevirmendir.

(bkz: smallville)
    #2824612 (avadakedavra, 11.01.2008 21:45)
  2. heroes ve terminator the sarah connor chronicles çevirileri ile saygıyı hakkeden insan.
    sadece dizilerde değil tabi marifeti. film konusunda aşmış kendisi. özellikle vizyon filmlerini ışık hızıyla çeviriyor. en forum ağzımla ''emeğine klavyene sağlık hocam'' diyorum darkopal'a...
    #3425679 (zitadam, 21.05.2008 06:55)
  3. (bkz: my man)
    #3430339 (leoking, 22.05.2008 05:00)

© 2008 - uludağ sözlük

darkopal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. darkopal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu darkopal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biskuvi yiyen gorgusuz yetiskin » sanat asigi katil » eczaci » ulan okuz anadolulu » worms world party » sani becirovic » seni seviyorum derken osurmak » buyuk olcude anlasmak » esas devlet genelkurmay » devilsadvocate a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci