darkolog 

/ 2
kapat
  1. o bir canımsın yazarı.burda yokken en çok özleyecek olduklarımdan biridir kendisi.ben sağlıklı bir tatil yaparken o da burda sağlıklı olsun inşallah dediğim yazar.****
    * beni çok özlesin e mi yazarı..
    #587404 (freedean, 29.08.2006 11:55)
  2. insanların iyiliği için bir gözü kör bir kulağı sağır taklidi yapan yazar. bundan dolayı ölmeyi isteyecek ve bıçakla sevişmeyi düşünecek kadar zavallıdır.
    #591592 (darkolog, 30.08.2006 17:08)
  3. hiç bir insan yüzünden kendini bıçaklara armağan etmeyecek kadar özgüvene sahip olduğunu düşündüğüm,ona hayatın "deli gibi akan bir nehir" olduğunu ve "ufuğun ötesini kimsenin göremeyeceğini" hatırlatma ihtiyacı duyduğum dost kişilik.
    değerini bilmeyenleri bıçaklara yatırmak istediğim,en güzel şey...
    #591670 (gothic evil, 30.08.2006 17:36)
  4. Günümüzün hit eylemlerinden biri: geyik yapmak. Bu eylemi gerçekleştirmekten birçoğu gayet mutluyken, bazıları -ki biz onlara azınlık diyoruz, "nereye kadar geyik? " sorusunu soruyor kendisine ve çevresine. işte bu sorunun sorulduğu anda onunla muhabbetin göbeğinde buluyor insan kendini ve başlıyor gerçek hayata dair her şey. Dünya nereye gidiyor? Toplumun gereksinimleri ve bizim gereksinimlerimiz, iç hesaplaşmalar, sevginin iç yüzü, hayatın anlamı ya da anlamsızlığı, insan ilişkilerinin sığlığı, dünyanın gündemi ve bizim gündemimiz, dünyada çevrilen düzmece oyunlar, yaratıcı zekanın ürünleri, anarşizm, kaos, sürü psikolojisi ve daha fazlası. Biz dünyada sayısı gün geçtikçe azalan sorgulayıcı beyinleriz. Biz aynayı doğrudan kendi yüzümüze doğrultan, toplumun olmamızı istediği gibi bir insan olmaktansa, yalnız ama mutlu, "kendi gibi" olmayı seçen insanlarız. Dünyayı değiştirme planlarının çocukça olduğunu biliriz ve kendi seçimlerimizden oluşan minik dünyalarımızda yaşarız.

Son olarak:
    -Asit ben peri göndermiyorum.
    -En büyük periyi gönderdin bile, kendini.
    #620964 (asiti kaçmış kola, 10.09.2006 00:04)
  5. sözlükteki görüş(!) lafına sığınılıp ortalığın düşünce pazarına döndüğü ortamdan gülerek ayrılan yazardır. kimbilir yıllar sonra insanların "ayyy bilmemne ayeti neydi?" ya da "siyasi partilerimizi tanıyalım: 1) hizbullah 2) ...." diyerek bilgi edinecekleri ya da beyin yıkayacakları bir platform halini alır! eğer dinlenileceğini bilsem sözlükteki bazı yazarların akıllarını başlarına devşirmelerini bile isterdim ama kimi kandırıyoruz bilginin yer almadığı karanlık bir dünyada mumumuzu yakacak kibrit arıyoruz resmen!
    şimdi sözlüğün bir tarafına koyma maksatlı değil ama şu da unutulmasın: amaç olan en iyi sözlük olma çabası bu kafayla "kıçın açıkta kaldığı" rüyalarda görülür.
    tabi ki umarım sözlük kendine gelir ve görüşlerin empoze edilmesini değil, bilginin akıltılması gerektiğini anlayanlar çoğunluk olur. maalesef şu an bir azınlık görüyorum.
    lan uyuzluk değil mi anasını satayım? eksileyin yobazlar.. dünya ve minare gibisiniz gözümde *
    aslında yanlış yapıldığının farkındayım böyle yemyeşil bir ortamda atatürk ilke ve inkılaplarını getirmeli, pes etmemeli ama bunu sözlük ortamında şu sıralar yapamayacağım.
    kimsenin miklemeyeceğini bile bile entry girmek bu olsa gerek... ohh mis valla!

not: glosoli sağolsun içimdeki patlamayı sağladı. dediği gibi aklımızda güzel insanlarla kalsın sözlük..
    #643673 (darkolog, 17.09.2006 21:02)
  6. özlenen yazar.
    #693048 (wolfshade, 04.10.2006 21:14)
  7. nickini sol frame'de görmeyi özlediğim güzellik.
    ha bir de dost kelimesinin en çok yakıştığı insanlardandır.
    iyi ki varsın...
    #799281 (gothic evil, 01.11.2006 16:47)
  8. özLemediğim yazar.. ben o kadar gir şu sözLüğe dedim.. girmedi.. ama bunun acısını çıkartacağım.. ferrarisini satan biLge kadar biLge bir insan.. gerçekten ferrarisini satmış oLan yazar.. *
    #799353 (Tucimania, 01.11.2006 17:04)
  9. adını online listesinde görünce yüzümde güller açmasına sebebiyet vermiş olan güzel insan. heyytt be..mutlu eden insan.
    #827503 (freedean, 07.11.2006 18:56)
  10. sözlüğe dönmesini istemediğim yazar. gelemsin lan. neymiş efendim: madem yazmıosun bari entryleri oyla diye baskı yapıyormuşum. yalan hepsi yalan. şantajcı ve dürüst yazar.* seni özledik dön gayrı. razıyım deşifre et beni. ona da razıyım.

(bkz: en iyi defans ataktır)
    #876422 (scarface, 18.11.2006 15:43 ~ 15:51)
  11. (#1125918) bana konsomatris* muamelesi yapan yazar. ne demek lan "darkolog'dan tavsiye herkes sohbetinden bir tatsın" ? sanki dün gece bizi şaapmışta buradan herkese beni tavsiye ediyo. yok öyle şey. kınadım kendisini.
    #1126113 (gothic evil, 08.01.2007 21:56)
  12. sözlüğün 1. yılında online listesinde adını görüp sevindiğim okur.**
    #1153215 (scarface, 14.01.2007 19:51)
  13. sözlükte daha çok görmek istediğimiz yazar.
    #1186329 (wolfshade, 21.01.2007 20:32)
  14. üzerine sis çökmüş penceremden bakıyorum hüzün ekilmiş topraklarıma.
    bir zakkum misÂli gibi orda öylece açmış ruhun gözyaşlarımın yataklarında.
    ay, bu gece daha bir hüzün dolu, daha bir matem havası içinde.
    kelimeler dantel dantel işlemekte kâbuslarımın senaryolarını

hançerini içimde hissedebiliyorum.
    o kadar sıcak, o kadar derin ki.
    kanım hiç bu kadar tatlı gelmemişti bana...
    #1718468 (gothic evil, 03.06.2007 01:06)
  15. terör, içinde her haklıyı haksız yaparken
    cennetten bir melek düşer ve ölür
    ve sana ulaştıklarında
    küçük kız çocuğu daha konuşmayı öğrenmemişken
    tanrı kavramını öğrenmesi zordur

kara duvak içerisinde kara gözyaşların ile silüetimi boyarken
    donmuş hayâllerim papatya tÂneleri kadar kırılgan ve mÂsum olur
    ve gölgen beyaz duvarları siyaha boyadığında
    güneşimdir doğacak olan bir daha batmamacasına

terör, içimde her haklıyı haksız yaparken
    cennet yanmaya başlar tüm cezbedici arzularıyla
    gökyüzü kararır, yağmurlar yağar
    ve birlikte ıslanırız kahkahalar atarak

trajedi hayatın ta kendisi
    biz sÂdece argümanlarını tamamlamışız...

serenat huzur bulsun
    bırak huzur bulsun...
    #1777154 (gothic evil, 16.06.2007 18:46)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

darkolog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. darkolog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu darkolog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gormeden sevmek » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » rails and ties » adnan dincer » evde erkeklere zor yaptirilan isler » enver kuray » bockscar » vazgecilmezden vazgecmek » mount and blade » oyuncakdunya » gokce firat » sozlukteki cia ajanlari » xasthur » sercan yildirim » johann heinrich pestalozzi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yucel sayilar » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » gronland » filistin cephesi » cuervo del mare » biletix » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » xmb » turk silahli kuvvetlerini yipratmak » koktengri » mevlana » b 1 » moderato » mulayim » hurriyet ten baslik transfer etmek