dark maul 

kapat
  1. girdiği ilk entryleri ile sözlük için çok da faydalı bir yazar olduğu açıkça belli olmuş biri o.
    o benim lordum.
    her nekadar tüm çocukluğum şeklini onunla,onun elinden almış olsa da; bukadar geçmişten olmasına rağmen sanki daha önce hiç karşılaşmadığım ve daha önce hiç böyle birini görmediğinize emin olduğum biri.
    bazı insanlar geçmişte karşılaşılmış gibidir;ama hayatınızda sadece birkaçı gelecekten gelmiş kadar farklı ve iyidir,işte 'dark maul' onlardan biri..
    iyiki varsın.benim hayatımdaki yerin çok önemli..
    sen bana verilmiş en güzel hediyesin lordum..
    #1028122 (smyrna, 20.12.2006 19:31)
  2. daha tanımadan abim diyebileceğim ve tanıdıktan sonrada yine (tabii kabul ederse) abim demeye devam ettiğim kişidir.
    #1032916 (lucipher, 21.12.2006 17:56)
  3. kardesimin abisi. * *
    #1036826 (dmjoes, 22.12.2006 13:07)

© 2008 - uludağ sözlük

dark maul başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dark maul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dark maul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabaciarabayatasget » lise do sen benuga celiktepe cengizhan lisesi maci » karstik goller » ezan okunurken huzursuz olan insan » cadillac escalade » yaran ceviriler » sozlukculerin popomundo karakterleri » ikinci balkan savasi » kucuk emrah » yeni baslayanlar icin 14 derste fasizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games