darbeden once basin toplantisi yapan zihniyet 

kapat
  1. insan bu darbe günlüklerini okuyunca daha da bir neşeleniyor. baksanıza bu yazılanlar doğru adamların bir basın toplantısı yapmadıkları kalmış.

şener eruygur: evet şimdide basın mensubu arkadaşlardan soruları alalım.

x gazetesi: efendim şimdi biz bu işi organize ettik yakın zamanda darbe yapacağız diyorsunuz. tarihi de söyleyebilir misiniz? ilk 11 i açıklayacak mısınız? özkök paşa ilk 11 de çıkacak mı?

şener eruygur: şimdi biz bir kere diğer darbelerde pes etmediğimizi gösterdik. son 15 dakikada ne darbeler çevirdik.ama ilk 11 i darbe saatine kadar açıklamayacağım.

tanım: gülben ergen den kandıramazsın beni adlı şarkıyı ağzıma sakız etmeye yetmiş düşünce.
    #3629572 (pirincinicindekibeyaztas, 06.07.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

darbeden once basin toplantisi yapan zihniyet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. darbeden once basin toplantisi yapan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu darbeden once basin toplantisi yapan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komtanim » uludag sozluk serveri » karin » yeni ile eski sevgilinin isimlerinin ayni olmasi » sozluk turkbirlik gen tr » huseyni » ne denirse densin kus model sac kesen kuaforler » galatasaray in elenmesine sevinen galatasarayli » conspirator » mitoloji a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games