darbe olsa daha iyi olurdu 

kapat
  1. sadece aptallıkta zirve yapmış bir insanın sözü olabilir ancak.
    demokrasi budur işte, nerdeyse geçmişe dönelim, açık oy gizli sayım olsun diyecek insanlar.

hani 100 yıl geriye gitme meselesi vardı ya biz hiç ileri gidememişiz ki.
    #1987679 (tatlı su levregi, 22.07.2007 21:28)
  2. (bkz: abdullah gül ün cumhurbaşkanı olması)
    #2229909 (alem, 30.08.2007 17:23)
  3. muhtemelen darbeyi kelime anlamıyla bilen bir kişiliğin sarf ettiği cümledir. hiç bir şey kolay olmamakla birlikte darbe de öyle kolay bir şey değildir. ki darbe yapılacak en son ve bizi uçuruma sürükleyen en kötü şeydir.
    #2230046 (kovArock, 30.08.2007 17:41)

© 2008 - uludağ sözlük

darbe olsa daha iyi olurdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. darbe olsa daha iyi olurdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu darbe olsa daha iyi olurdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dashboard » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » kayahan » george w bush » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » ev kadini » ordu goreve » orhan gazi » rui patricio » yangin ayse » lateksim » fly away » asset backed paper » kemalizm » carrie » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1492 conquest of the paradise » yasar pasaoglu » hayrunnisa gul » acz ve fakr » terrible angels » omar andrade » yemekteyiz » google cevherleri » kiz gorunce kornaya basan sahinli genc » paragrafta anlam » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » her arapca yaziyi kuran sanmak » dogan medya grubu » wah pedali