dans edelim gel 

kapat
  1. gözlerini severdim en çok,
    gökteki yıldızlardan parlak;
    bir parça da baştan çıkarak.
    dans edelim gel!

ne halleri vardı, sahiden,
    bedbaht aşığı berbat eden
    onun için hoştu zaten.
    dans edelim gel!

doldurulamadı hala yeri,
    gülden ağzının öpücükleri
    kalbimde öldüğünden beri.
    dans edelim gel!

dizi dibinde oturduğum
    zamanları hatırlıyorum;
    bu, işte bütün varım yoğum.
    dans edelim gel!

*
    #730551 (mulayim, 13.10.2006 04:06)

© 2008 - uludağ sözlük

dans edelim gel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dans edelim gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dans edelim gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levis kot pantolonunu hak eden bayan kalcasi » aldattigini sevgilisine itiraf eden insan » akp nin her seyi ozellestirme meraki » bodrum » teoman dinlerken siir yazmak » zenci nicki » aziz kocaoglu » boslugunu almak » vitor hugo gomes passos pele » kirik kalpler kulubu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games