danny murphy 

kapat
  1. ingiliz orta saha oyuncusu.
    #53593 (munny, 04.02.2006 20:36)
  2. 2001 yılının 5 kupalı liverpool kadrosunun oyuncusu
    #68092 (ferrole, 15.02.2006 14:32)
  3. tottenham'da oynayan duruşu ve oyunu ile ergun penbe 'yi anımsatan * 1977 dogumlu ingiliz orta saha topçusu.
    #912990 (oumar, 26.11.2006 18:11)
  4. 2007-2008 sezonunun ilk haftalarında tottenham'dan fulham'ın yolunu tutan tecrübeli orta saha oyuncusu. liverpool'daki güzel günlerinden sonra bir daha o çizgiyi yakalamakta zorluklar çekmiştir.
    #2242518 (krmyrdsn, 01.09.2007 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

danny murphy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. danny murphy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu danny murphy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran nickler » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » ders calismaya baslama gazi » kanyon » yildiz teknik universitesi » birinci nesil yazitlari » francisco guillermo ochoa magana » sivrisinege ucan tekme atmak » ibn i arabi » hazreti muhammed » timucin esen » yerli teknik direktorlerin yukselisi » zekeriyabeyaz » al sana bir gobek ver bana bir bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vampir yarasa » zulfu livaneli » ask susar » muhalif oldugu icin silik olan yazar » 105 yasindaki bakire » flesh for fantasy » ask acitir » ahmet karayay » kemal was gay » walter cronkite » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » kalbim yok » numaranizi arkadastan aldim » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » domaltip bafilemek