dane cook 

kapat
  1. cem yılmaz'ın abd şubesi gibim. get up, stand-up, dont give up the fight işte lan.

katıla katıla güldüğüm en güzel lafı da şu: ''i did my best.. i did my fucking best'', haha.
    #3700866 (her deliye tas atan kuyu, 22.07.2008 06:12)
  2. dün gece e2'de stand up gösterisini izleme fırsatı bulduğum, abd'li sanatçı. gerçekten cem yılmaz kadar güldürüyor. ön yargımı da kırmıştır kendisi. onların espri anlayışı bizimkinden çok farklı diyordum, fakat o kadar da değilmiş.. yer yer, yerlere yattığım oldu doğrusu.
    #3724519 (sacriter, 26.07.2008 16:25)
  3. beni en çok güldüren yabancı kişilik. taklitleri sahan kadar başarılı, esprileri harika...
    #3724534 (sacriter, 26.07.2008 16:28)
  4. anlattığı hikayelerle insanları hem yaran, hem de düşündüren müthiş insan.

(bkz: müthiş hikayeler)

edit: bu gece saat 23'te e2 ekranlarında olacakmış.
    #3729094 (hkn hsyn, 27.07.2008 16:11 ~ 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

dane cook başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dane cook ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dane cook nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lt eva mckenna » birebir sozluk » speed to full » deniz erdogan » yaran mackolik com yorumlari » varliga dayali menkul kiymet » cikista senlik var » bahceli muhatabim degil » kurtlar vadisi pusu » esofmanin yerine kullanan garip kelimeler » sinegi yere hizlica firlatarak oldurmek » gune ismail yk ile baslamak » 100000000000000000000000000000000 » turkiye a milli futbol takimi » satanist kesen psikopat kedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » abd li muhabirden turban guzellemesi » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » devrimci genclik koprusu » ilker basbug » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » hossik » kurdistan » abcde » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » fifa vs pes » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » death magnetic » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom