dandik kahraman mustafa 

kapat
  1. bir ender yıldızhan karakteri. hal değiştirebilir (eriyebilir), seyrek ve rüzgarda uçuşan saçları vardır.

d.m.m.: bakın hal değiştiriyorum! korksanıza!
    kötü adam: ne olm bu erimeye başladı ıslandı her taraf.
    d.m.m.: yaaa! korksana! pis!
    k.a.: şimdi de kulaklarından duman çıkıyor. tövbe yarabbim... kardeşim çekil kenara şöyle...
    d.m.m.: ühüüüü
    (otep shamaya, 08.05.2008 15:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nba playoffs 2008 » kanalturk » penis lokantasi » gittin » 8 sutuna manset olmak » ankaragucu ile ankaraspor un birlesmesi » auguste comte » osmanli devleti duraklama devri » yaran olaylar » erkegin orospusu » sozluk ici arama » metroda gitar calip sarki soyleyen insan » becoming insane » yalnizlik » eyvallah brada » ergani nin tarihi eserleri » portal » lice nin tarihi eserleri » ozlem pastanesi » tonight » erkan dogan » varto nun tarihi eserleri » bilgehan demir » maydonez » kanalturk un satilmasiyla boslukta kalan ulusalci » erkek direksiyon ogretmeni » birini kaybetmek » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » yusuf el kardavi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa