danacilar koyu 

kapat
  1. Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı şirin bir köyümüz. isminden de anlaşılacağı üzre hayvancılık önemli bir yer tutar.
    #3356302 (yemrec, 04.05.2008 18:03)
  2. inanılmaz misafirperver, sevgi dolu köylüleri olan, çok güzel çilekler yetiştirilen minik sevimli ve maalesef oldukça fakir bir köy.
    #3385403 (danaid, 11.05.2008 23:11)
  3. üni-köy projesiyle birlikte uludağ üniversitesi yardım elini uzatmıştır.
    #3507327 (yemrec, 07.06.2008 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

danacilar koyu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. danacilar koyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu danacilar koyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagci insanlarin dusunme yetilerinin dusuk olmasi » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » her ulke kendi kaderini kendisi tayin eder » paris summer » kalimerhaba radyo » bkz yazarligi » cagla ya guvenin kocanizi calmaz » entry eksileme sebepleri » ayca sen baskan pusu » tolga cevik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games