dan spitz 

kapat
  1. bi ara anthraxisimli thrash metalgrubunda gitar çalan bi abdli eleman. (bkz: mark spitz)
    (orloff, 13.07.2007 06:43 ~ 06:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» canon 40d » galatasaray » margin » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » ekonometrist » hande kaya » milano » arif keskiner » rotring kalem arkasindaki ignelerin kaldirilmasi » tortum un tarihi eserleri » sultan » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » muslima com » tuncay ozkan » pertek in tarihi eserleri » ornitin devri » abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » abak » tambirleydi » afsin in tarihi eserleri » eksi » camilla » kamasutra denedim begenmedim » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » bir kose yazarini sevmek » niksar in tarihi eserleri » my moon » bring me to life a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa