damlatan radyator 

kapat
  1. yıllar yılı bir apartmanın kalorifer tesisatı içine hapsolmuş yığınla suyun, sonunda kendine bir kaçış yolu bulmasının neticesidir. tahliye deliği evinizdeki radyatörlerden birindeyse vay halinizedir. bu tür c pozitif kimselerin, aynı zamanda, damlatan musluk ları, evin her köşesinde saklambaç oynayan hamamböcekleri, her an çarpılıp, cozur cozur tutuşma tehlikesi yaratan bir elektrik tesisatlarının da, çoklukla mevcut olduğu gözlenmiştir.
    (Malign, 27.01.2007 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hasan kabze » rear window » def » seytan taslamak » guvercin » ayi kapani » persona » sami yusuf » yigit ozgur esprileri » mehmet topuz » national treasure 2 » oks anneleri » mike portnoy » senfonik siir » satranc » tnt » sitma gormemis » seferhisar in tarihi eserleri » yercekimi kanununun degismesi » milli ornek » strategos » lost most izlemiyorum kardesim » elfgar » inatci lekeler » kol saati » ac milan » refik halit karay » cehenneme dusenin ilk cumlesi » emre aydin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa