damlamista olabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ama olabilir de
  2. her an her sey olabilir
  3. olabilir abi
  4. olabilir
  5. ne olmus olabilir ki
  6. temassizlik olabilir
  7. olabilir de olmayabilir de
  8. yaprak olabilir
  9. herkes mod olabilir
  10. 12 puanlik sistemde her sey olabilir

© 2008 - uludağ sözlük

damlamista olabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. damlamista olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu damlamista olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » avrupa birliginin sozlugu okumasi » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » mehmet ali birand » ask » the usual suspects » doviz fiyatlari » se7en » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » atm den makbuz isteyen anarsist genc » kivikocan » joey jordison » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » renaudot odulu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz yilmaz » sputnik operasyonu » kardes turkuler » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » wunderman » ceza » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » yazarlarin aslinda demek istedikleri » bakara suresi » jean paul sartre » kuru mahmut efendi kahvecisi » yapilan her espriye gulen insan » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » birol guven in lost senaristi olmasi » kadini seksi gosteren unsurlar