damga pulu 

kapat
  1. şirket sözleşmeleri, kira kontratları gibi resmi belgelere yapıştırılan bir çeşit pul.bu pul sayesinde vergi ödenmiş sayılırdı.sayılırdı ; çünkü artık damga pulu kullanımdan kalkmıştır.bununla birlikte, maaş bordrolarında damga pulu kesintisi adı altında bir tür kesinti kalemi de mevcudiyetini korumaktadır.
    #317374 (ceterelealtdeleyt, 05.06.2006 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

damga pulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. damga pulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu damga pulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dashboard » cenk han alkaya » dee brown » der meister » bazi seyleri soyleyememek » doritos » hamdolsun » tosya » gel de yasa » paranoid sizofren » thk 16 » 10000000000000 » iyi olmak yetmiyor » with apologies to jesse jackson » eski sevgilinin isyerini basmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istiklal caddesi » spartak moskova » braun silk epil reklamindaki gavat bey » lisede cikista bekle lan kavgalari » 1000000000000000000000 » westksk » cessna 172 » sessiz kaliyorum cunku » suleyman demirel anadolu lisesi » and justice for all » fatih altayli » hani yaylam » meybuz » lamia » kill for you