dama vurdum bir depik 

kapat
  1. kilis yöresine ait bir türkü olup kaynak kişisi aslan sazcı' dır. et beni ile meşhur türkücümüz izzet altınmeşe tarafından kitlelere sevdirilmiştir.

dama vurdum bir depik
    damın direği kepik
    kız ben seni alırım ley
    korkarım çoban öpük

hele meyrem meyrem meyrem
    kele meyrem meyrem meyrem
    eller kınalı meyrem de
    gözler sürmeli meyrem

dam başında pıtırak
    gelin kızlar oturak
    oturmaktan ne çıkar ley
    gelin olak kurtulak

hele meyrem meyrem meyrem
    kele meyrem meyrem meyrem
    eller kınalı meyrem de
    gözler sürmeli meyrem
    #3880593 (Lynyrd, 28.08.2008 01:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dama vurdum bir depik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dama vurdum bir depik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dama vurdum bir depik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dama vurdum bir depik. Copyrights of the articles are belong to their authors.