dalga geciyorum acayip de keyif aliyorum 


kapat
  1. bir şeyle dalga geçilinmesinin ardından birilerinin üzerinize gelmesi sonucu verilebilecek en güzel cevaptır.
    #1480114 (arude50, 01.04.2007 18:53)
  2. dalga geçmenin verdiği hazı başkalarına anlatabilmek için kurulan cümlecik.
    #1480382 (psodomaki, 01.04.2007 19:46)
  3. yeri geldiğinde söylenip rahatlanılabilecek söz öbeği...sonra yine icraat devam eder *
    #1480404 (lost control, 01.04.2007 19:52)
  4. "dalga geçiyorum söyleyebilecek başka hiçbir şeyim yok. düşüncelerimi dalga geçerek aktarıyorum ki sanki bu düşüncelerde daha fazla haklıymışım gibi görüneyim.

    dalga geçiyorum çünkü ne kadar aciz olduğumu farketmenizi istemiyorum, benim belirli konularda fikirlerim çok sınırlı, ancak yine de kat'i. o konuda bilgim zaten yok. bunu açık etmekten çok korkuyorum. uzun uzadıya yazamıyor ve yazmıyorum ki düşüncelerim çok da dikkate alınıp buna anti-tez şeyler söylenip kötü durumda kalmayayım."

    demenin insanın kendini kandırıyorken ki psikolojisiyle dışavururken ki hali.
    #1480463 (keraneci, 01.04.2007 20:07 ~ 20:09)
  5. sözlükteki birkac yazarimsinin felsefesi haline gelmis söz. sacma sapan entryleri ve garip tespitleriyle herkesi cildirtip sonra da bununla eglenen, kici göge eren insan(!) sözü.
    #1480468 (KoPuSh, 01.04.2007 20:08 ~ 20:09)
  6. dalga geçme yoluyla keyif alma yönteminin aslında; bu yönteme başvuran kişinin karşısındaki kişi önünde ezik bir ruh haline bürünme olasılığını önlemek için başvurulan bir kaçış ve akıl yoksunluğuna sığınış olduğu gerçeğini halen daha idrak edememiş, keyif alma sevdası peşinde koşan bünyenin, yaptığı dalga geçme eylemini salya sümük bir cıvıklık ile sürdürmesi ve karşılığında bu yaptığının mükafatı olarak; sırtının sıvazlanıp, mamasının kase içinde önüne konulmak suretiyle verileceğini kuyruk sallayarak beklemesi durumudur ve bu durumda; keyif alma yöntemi olarak dalga geçme yolunu seçen kişinin yemeğini yemesi için sahibinin ağızlığını çıkartmasını unutmaması gerekmektedir. Aksi taktirde o dalga geçen ya da geçenler, aç kalma tehlikesi ile karşılaşabilir.
    #1480545 (bluevelve, 01.04.2007 20:24 ~ 20:25)
  7. Karşısında bulundugu ve onu 'makaraya sardıgı'kişiyi ezma girişiminin son halkası,hala dalga geçiyorum sanada saygı duymuyorumun,sözle tavan yaptıgı an..
    #2523727 (akeem alojuwon, 27.10.2007 13:20)

© 2008 - uludağ sözlük

dalga geciyorum acayip de keyif aliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dalga geciyorum acayip de keyif aliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dalga geciyorum acayip de keyif aliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » olasilik » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » camii manzarali ogrenci evi » rafineri » akp biyigi » gercek » kiz olmak » kaynima kaydim » acemisinden ankara notlari » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dolar » age of mythology the titans » hefeweizen » engin ceber » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » sir isaac » slm asl pls » sikerim boyle askin izdirabini » americanista » irkci saman ile irkci musluman savaslari » kitap okumamayi marifet saymak » halusinasyon » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » tovbe » zehra vakfi » linet » kuresellesirken top olmak » government » yaratiliscilik