daldan dala konmak 

kapat
  1. bir deyim.
    meali: Çok sık, düşünce ya da konu değiştirmek.
    #1933409 (dabaddah, 14.07.2007 17:30)
  2. semranim vesilesi ile şarkılara konu olan deyim;

daldandala da da daldandala da da.. kop kop.
    #1933423 (isildur, 14.07.2007 17:32)
  3. farklı farklı hatunlarla ya da farklı adamlarla takılmak.
    #1933424 (galapagoslu iguana, 14.07.2007 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

daldan dala konmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daldan dala konmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daldan dala konmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran facebook gruplari » kuzu otlatmak » barda kiz tavlamak icin erkek erkege dans edenler » barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz » sagopa » yazin bile el orgusu hirkayla dolasan teyzeler » blendax reklamindaki can » entryde ben dahil sacmaligi » aldatilmak » jessica alba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games