dalaydan cok dalaycilar sizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  2. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  3. sizi
  4. sizi ben de kurtaramam
  5. biz de sizi seviyoruz
  6. sizi taniyorum
  7. sizi bir yakalarsam
  8. biz sizi anlamamak
  9. anliyorum sizi
  10. sizi de gorecegiz

© 2008 - uludağ sözlük

dalaydan cok dalaycilar sizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dalaydan cok dalaycilar sizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dalaydan cok dalaycilar sizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arac disi trafik kazasi » topukla gol atmak » profil takipcisi » serbest radikal » avrupa yakasi » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin » nanomanufacturing » 10000000000000000000 » sevgili » you keep on moving » resat calislar » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » komploya kurban giden yazar » ergenekonu tersten dusunmek » din den don diye calan zil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » adnan menderes » galatasaray universitesi » writer s block » bmw si olan yazarlar » pazar 89 » kapali bir kapidir cehennem » sigara icmeyip icki icen insan » pasta polish » oneqeno » susmaya calismak » legen kemigi » biz adiyamansporluyuz » sari kanat » kingo disco