dahi anlamindaki einstein ayri yazilir 

kapat
  1. sınıfında bir dahi olan albert einstein'ın, diğer insanlardan farklı noktaları (örneğin hep aynı giysiyi satın alması, çorap giymemesi) göz önüne alındığında yapılacak soyutlama

(bkz: albert einstein)
    #3716462 (private nightmare, 25.07.2008 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

dahi anlamindaki einstein ayri yazilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dahi anlamindaki einstein ayri yazilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dahi anlamindaki einstein ayri yazilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dolly parton » napolyon la satranc oynamak » eyup beyazit ilkogretim okulu » babanin dukkaninda calismak » etriye » renkli gozlulerin zeki olmasi » recep mesut » kemah » bir basligina bile 10 sayfa entry yazilmamis yazar » enteresan benzetmeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games