dahi anlamindaki de nin okunusu 

kapat
  1. şu güne dek sürekli olarak yazılışının gündeme getirilmesiyle ikinci planda kalan şey. dahi anlamındaki de bitişik okunur.

(bkz: aferin)
    #2511649 (arjen robben, 24.10.2007 10:57)
  2. dahi * * ** * * * anlamındaki de dehanın kısaltılmasıdır olsa olsa der, vıcık vıcık ederim başlığı ve de özür dilerim başlığın sahibinden buraya kadar ki geyikler sebebiyle.
    #2511683 (twilightismyrobe, 24.10.2007 11:20)

© 2008 - uludağ sözlük

dahi anlamindaki de nin okunusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dahi anlamindaki de nin okunusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dahi anlamindaki de nin okunusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaninda prezervatif tasiyan kiz » fethi pasa kutuphanesi » baba parasi yiyen ulkucu » cehennemin girisindeki olasi yazilar » andrey silnov » bu ani daha onceden yasamistim sanki » 2008 eurovision sarki yarismasi » willothewhisp » derya buyukuncu » ceyda baksbaniogullari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games