dahi anlamindaki de de ben alfa miyim 

kapat
  1. dahi anlamindaki de'yi ayıramayan kesime ecnebi dillerinden kokteyl yapıp sunma cümlesi. *
    #3096268 (tritanrix, 05.03.2008 03:45)
  2. (bkz: alfa dalgaları)
    #3096270 (hefeweizen, 05.03.2008 03:46)
  3. "de" ayırıpta bi boka yaramayan entrylerden ise "de"'yi ayırmasın bizim olsun;
    denilesi durumdur.
    (bkz: iğrençsin)
    #3096274 (23hapo, 05.03.2008 03:48 ~ 03:56)
  4. bazı kelimelerin sonuna eklenince okunuşta "-te/-ta" halini alsa da yazılışta ayrılarak yazılan dahi anlamındaki de'yi kavrayamamış nesle hediye hedilen slogan. * *
    #3096280 (tritanrix, 05.03.2008 03:52 ~ 03:57)

© 2008 - uludağ sözlük

dahi anlamindaki de de ben alfa miyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dahi anlamindaki de de ben alfa miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dahi anlamindaki de de ben alfa miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» call center diyaloglari » yazarlarin en eften puften basarilari » birol unel in bakisi » vanti lator » bald » cekirdek citlerken ele ayiklanmis cekirdek gelmesi » her turk metalci dogar » bulent ersoya asik olmak » arena programi nin bosa kurek cekmesi » harry kewell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games