daha yeri belli degilken maketi yapmislardi 96 yilinda biz oynariz zannediyorduk bize yetismedi insallah genc kardeslerimiz gorurler 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (82 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

daha yeri belli degilken maketi yapmislardi 96 yilinda biz oynariz zannediyorduk bize yetismedi insallah genc kardeslerimiz gorurler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha yeri belli degilken maketi yapmislardi 96 yilinda biz oynariz zannediyorduk bize yetismedi insallah genc kardeslerimiz gorurler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha yeri belli degilken maketi yapmislardi 96 yilinda biz oynariz zannediyorduk bize yetismedi insallah genc kardeslerimiz gorurler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metroda cift kale mac yapmak » mustafa denizli » cupcake » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » 1900 efsanesi » erotofobi » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » simone simons » ben hep kendime cikan bir yokustum » arcadium » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » sputnik operasyonu » kahpe bizans in yigit guzeli » herild yani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eskisehir » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » ninjutsu » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » adnan sezgin » istanbul un otopark sorunu » birinci nesil yazitlari » istemezdim » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » amin oglu behcet » objebi » kktc ile turkiye farklari » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » the midnight meat train » helal olsun dedirten entryler