daha turkiye de bi bok yapamiyor ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocuk yapan kadin kariyer yapamiyor
  2. daha da iyi bir turkiye mumkun
  3. turkiye de kandil den daha cok dag var
  4. daha da kotu bir turkiye mumkun
  5. turkiye de israil den daha gucluyuz
  6. turkiye de kizlarin daha cesur yasamasi
  7. turkiye ye bir kemal sunal daha gelmez
  8. daha turkiye nin komsularini sayamayan profesor
  9. yahudiler turkiye de israil den daha guclu
  10. turkiye de basortulu kizlarin daha edepli olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

daha turkiye de bi bok yapamiyor ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha turkiye de bi bok yapamiyor ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha turkiye de bi bok yapamiyor ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazim imar plani » sezen aksu nun kopegi cano nun olmesi » demokrasiyi siktim oldu » hakan albayrak » cem toker » witch » insanla ilgili basliklara kime ne yazan yazar » haime pahilio » liberalizm sag mi sol mu meselesi » entry eksileme sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games