daha tanimiyo beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha cok sevin beni
  2. beni bir daha arama
  3. beni bir daha uzme
  4. daha doymazsan beni ye
  5. beni tanidikca daha da cok seveceksin
  6. bir kulunu cok sevdim o beni daha cok seviyor
  7. baba oldugunda beni daha iyi anlayacaksin
  8. hoslanilan kizin beni bir daha arama demesi
  9. o bayrak beni senden daha cok titretir efendi
  10. beni bir daha sakin arama diyen eski sevgili

© 2008 - uludağ sözlük

daha tanimiyo beni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha tanimiyo beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha tanimiyo beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerium » milli futbolcu annelerinin oynadigi reklam filmi » hayat » ozlu sozler » malign » hirsiza ilahi adalet » gunumuzde halen imam nikahi kiyan garip insan » gitaristin solo atarken tek ayak uzerinde sekmesi » kapi carpsin diye basamakta durmak » neye baktin birader in yanlis kullanimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games