daha mi zor yaziliyor anlamadim ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamadim a q
  2. anlamadim
  3. anlamadim butonu
  4. ne diyosun anlamadim
  5. okudum anlamadim
  6. anlamadim gitti
  7. ben bu tablodan hicbir sey anlamadim
  8. ben anlamadim kim kime kaymis
  9. hicbir sey anlamadim dediginden
  10. bu sefer niye patladi ben de anlamadim

© 2008 - uludağ sözlük

daha mi zor yaziliyor anlamadim ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha mi zor yaziliyor anlamadim ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha mi zor yaziliyor anlamadim ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sehremini » dalgaci mahmut » doomsday » bunyamin ayasi turbesi » the day that never comes » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » the midnight meat train » muhalif oldugu icin silik olan yazar » ali cevat akkoyunlu » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » sevebilme ihtimalini sevmek » makao » evcil hayvan avina cikmak » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 25 yas sendromu » schizo » tkp » asagipinar tumulusleri » altta kalanin cani cikti » amc » kaynima kaydim » 105 yasindaki bakire » kardes turkuler » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » bluevelve » polat alemdar » iskender buyuk » adim adim kiz tavlama » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli