daha marjinalini acana kadar en marjinali bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasadigim kadar bir daha mi yasayacagim
  2. bir bu kadar daha yerin dibinde var
  3. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  4. dunya da daha bozulacak o kadar bekaret var ki
  5. secimler bitene kadar sozluge bir daha girmemek
  6. babamlar daha iyisini yapana kadar en iyisi benim
  7. 10 cakma baslik acana 20 lot
  8. turk bayragi acana tas firlatan dtp li
  9. anket acana ayar verme kampanyasi
  10. pkk ile ilgili baslik acana 1 milyon eksi

© 2008 - uludağ sözlük

daha marjinalini acana kadar en marjinali bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha marjinalini acana kadar en marjinali bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha marjinalini acana kadar en marjinali bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» t 72 » one missed call » yavru bufalo gibi olmussun » galatasaray in ingiltere premier liginde oynamasi » my apocalypse » poster cekiminde cinsel organini gosteren insan » sozlugun g noktasi » su damlatan musluk » koc burcu kadini » not in love a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games