daha kreste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kreste su yerine tuz ruhu icirilmek
  2. daha buyuk evlerde ama daha kucuk ailelerle yasiyoruz
  3. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  4. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  5. hem daha guzel hem daha sahane
  6. daha yesil daha taze
  7. daha cok demokrasi daha cok cumhuriyet
  8. bir daha cagirsalar bir daha yaparim
  9. bir tovbe daha de bir kufur daha et
  10. daha daha nasilsiniz

© 2008 - uludağ sözlük

daha kreste başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tartuf bey » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » oturdugu yerden entry girmek » alkol ve sigara » bu aksam come disko var cin tonik » darfur » arka » genocide » tencere yuvarlanmis kapagini bulmus » sozluk jargonu » konteynerden cikan kedinin ters ters bakmasi » kiki » cepki » pierced genitalia » so what » efes pilsenerr begin » baski devre cikarma taktikleri » haydar dumen e sorulan yaran sorular » mertce » alvar aalto » tarsus » antidun » izlemeden fikir sahibi olmak » istanbul kitaplari arka kapaklari » jumbo catal bicak seti » hilmar orn hilmarsson » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » servis kaldir » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » ergun babahan » eski sevgiliyi aldatmak » nicola abbagnano » turkiye cumhuriyeti vatandasligini hak etmeyenler » gercege uygun » uzum sekeri » kotu tecrube » black shining leather » pamuk yagi » ahmet yilmazer » esli ihalede ona girenin silinmesi » islamcilarin kurt sorununa bakisi » abdullah gul un ingilizcesi » cristiano ronaldo » zapta karsi tekefful » yaran cd ci diyaloglari » allah ile aldatmak » chicago bulls » basbayanlardan kus degiliz pozu » 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa