daha iyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  2. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  3. bir daha cagirsalar bir daha yaparim
  4. daha yesil daha taze
  5. hem daha guzel hem daha sahane
  6. daha cok demokrasi daha cok cumhuriyet
  7. bir tovbe daha de bir kufur daha et
  8. daha daha nasilsiniz
  9. simdi daha sakin simdi daha kontrollu
  10. on kat daha az su

© 2008 - uludağ sözlük

daha iyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha iyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha iyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fugitive pieces » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » dengir mir mehmet firat » sozumona » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » gul ki » thich quang duc » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » milli gurur milli forma » kiyamet gunu gazete mansetleri » erdal guney » ucak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i guess you re right » italiano » domaltip bafilemek » nightwalker » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » sucuklu yumurta yemenin faydalari » asagipinar tumulusleri » rusya borsasi » not a second time » sevistigi evde esyasini unutan erkek » yaran baslik yonlendirmeleri » hrant dink » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » politika dergisi » kaltar