daha iyi bir dunya icin toplu intihar 

kapat
  1. daha iyi bir dunya icin sloganlarıyla başlayıp değişik kampanyalar başlatılıyor her gün onlarca...
    bunları başlatanlar sorunun insanlar olduğunu biliyorlar, her şeyin bokunu insanlar çıkartıyor. yalan mı?
    hepsinin aslında aklından bu toplu intihar mevzusu geçmiştir. ama yemiyor mu yoksa bir bildiklerimi var bilmiyorum.

düşünsenize bir tane bile insan kalmadığını... o zaman her şey normal haline döner.
    şimdi aklıma geldi... fransız x şirketi her gün tonlarca odun kesiyor yağmur ormanlarından.. yağmur ormanları..
    sonra bu şirket çıkmış daha iyi bir dünya için x yapalım, bakın biz ne kadarda düşünüyoruz dünyayı modu on.
    insanın araya karbon kağıdı koyası geliyor.

benim bahsettiğim bu daha iyi bir dünya için toplu intihar mevzusu ise bu arkadaşlara ince bir sitem. ayrıca 100 kişi daha iyi bir dünya için toplu intiharı desteklesin ben 101. olucam. sözüm söz.
    #594458 (goddar, 31.08.2006 13:19)
  2. (bkz: sen başla biz geliyoruz söz)
    #594459 (redwinemania, 31.08.2006 13:20 ~ 13:21)
  3. (bkz: daha iyi bir dünya için intihar ederken topluca zıplayalım kumpanyası)
    #594493 (mey, 31.08.2006 13:29)
  4. kuşlarından,çiçeklerinden,böceklerinden,ne kadar *oktan da olsalar insanlarından vazgeçilemeyecek,kendisi için bir gün bile iyi birşey yapılmamış,sonu kendi ellerimizle hazırlanıyor olsa bile dünyanın "yinede yaşamaya değer buda oyunun bir parçası değil mi be" diyerekten katılınılması caiz olmayan eylemdir.
    (bkz: acısıyla tatlısıyla)
    (bkz: yaşamak güzeldir)
    #594745 (BlindGuardian, 31.08.2006 14:31 ~ 14:33)
  5. - tüm hayvan alemi rahat eder.
    - doğa ana tekrar nefes almayan başlar.
    - patlayan bombaların kokusunun sindiği yerlerde çiçekler açmaya başlar.
    - denizler okyanuslar,su kaynakları bir daha kirletilmez.
    - dünya,cennet olur.
    #594767 (gothic evil, 31.08.2006 14:35)
  6. (bkz: şöyle bir virüs gelse de hepimizi yok etse)
    #658472 (alas, 23.09.2006 02:07)
  7. amerikanlara yaptırılası eylem. **
    #658496 (shinobi, 23.09.2006 02:16)
  8. zekilerin sevmediklerini intihara zorlayıp bir şekilde güzel bir trick yapıp dünyayı kendilerine bırakmak için yapacakları eylem. amerikalılar orta doğululara "hadi hep beraber" diye kandıraraktan bütün orta doğuyu ele geçirirse şaşırılmaması gereken eylem.
    #658508 (freedean, 23.09.2006 02:24)
  9. çinlilerin bilmem ne kadar kişi birleşip aynı anda zıplayarak deprem yaratma denemeleri kadar fantastik bir aksiyon...
    (bkz: şu insanoğlu bir garip)
    (bkz: o da gerek)
    #658513 (sıçtırtma lamasına, 23.09.2006 02:26)
  10. karşısındaki insanlara ne kadar kötü bir kişiliğe sahip olduklarını anlattıktan sonra, kişilerin kendilerini öldürme halidir.
    #2461395 (efe misin, 12.10.2007 15:01)
  11. çok düşünceli bir insan kümesinin gerçekleştirdiği eylemdir, mesela kişi başına düşen milli geliri yükseltmek gibi asil bir amaçları olabilir. ya da atmosfere saldıkları karbondiosksit gazına mani olmak için yaşamlarına son verme yolunu seçmiş olabilirler.
    (bkz: hey dostum senin derdin ne)
    #2461419 (sanzelize, 12.10.2007 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

daha iyi bir dunya icin toplu intihar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha iyi bir dunya icin toplu intihar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha iyi bir dunya icin toplu intihar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basilisk » hvite krists dod » ayak fetisizmi » yalikavak » oguzhan ozyakup » hic bizimkini yediniz mi » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » black star » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » karateci kiz » tanrilarin arabalari » turklerin cok iyi yaptigi isler » gocebe yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akatizi » uludag sozluk moderator secme ritueli » mr self destruct » beat » fifa 09 » geri zekali baslik furyasi » red label » autogynephilia » medya canavari » erdem yener » gulseven yaser » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » ayran ile sigara icmek » syme » aethewulf