daha ilginc olmus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatim entry olmus daha ne
  2. bir saattir oturuyoruz daha bes dakika olmus
  3. soz sana bir daha hic olmus gibi bakmayacagim
  4. hayat boyu kisiden daha basarili olmus kardes
  5. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  6. ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var
  7. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  8. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  9. hem daha guzel hem daha sahane
  10. bir tovbe daha de bir kufur daha et

© 2008 - uludağ sözlük

daha ilginc olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha ilginc olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha ilginc olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bos beles entryler » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » turkiye de internet sozluk kulturu » aksam olmus yahu » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » kondisyoner » sagopa dan baskasini tanimam abi » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » fenerbahce kupasi » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » extended substance » arcil ve sota » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » los lunes al sol » genelkurmay baskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » sinirlenmek » internet gazetesi » atsizcilar com » ask susar » cok guzel hareketler bunlar esprileri » kacik burjuva diyaloglari » asansor kullanmayi bilmeyen insan » sehit annesi olmak » 20 ytl » samuel beckett » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » ebay » nazli oksuz