daha fazla ozgurluk 

kapat
  1. alfa yayinlari'ndan çıkmış,nevval sevindi'nin siyasi yazılarından oluşan 'daha fazla özgürlük', yazarın 1995-2005 yılları arasında kaleme aldığı fikirleri. kitap, son on yılın karmaşasını, şiddetini ve uzlaşmaya geçişi tarif etmek, nereden nereye geldiğimizi görebilmek amacını taşıyor.
    #1221070 (redfather, 28.01.2007 02:48)

© 2008 - uludağ sözlük

daha fazla ozgurluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha fazla ozgurluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha fazla ozgurluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedinin bunye uzerindeki etkileri » surekli cikolata yemek » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » kamikaze ustune harakiri » evli biri ile beraber olmak » takva » baskanim beni al » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » kolektif futbol anlayisi » gune ismail yk ile baslamak » turk ordusu » dr oetker keskul » ataturk ilkeleri » tanri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » dolmabahce sarayi » alevi davasinda aslan kesilen ateist » top spin » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » yaprak dokumu » turk dunyasi siteleri » ustum cirilciplakti » 1000000000000000000000000000000000000 » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » kerem sanatel » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » genel cerrahi uzmani » moderatore meydan okumak » clavicula nox