daha fazla demokrasi 

kapat
  1. türkiye'deki sorunların çözümü için sunulan reçetenin ilk ve en önemli maddesi.

(adına ne derseniz) kürt, doğu, feodalizm sorunu için, ekonominin düzelmesi için, avrupa birliği için, kıbrıs için, expo için, kıl için, tüy için...

ben de demokrasinin tam yerleşmesinin çok önemli olduğuna inanlardanım, yani demokrat bir insanım.

ancak o dağdaki çoban, ovadaki köylüyle oyumunn eşit olmayacağı bir demokrasi isteyen demokratlardan değil, yanlış anlamayın.

ama bu demokrasinin fazlasını değil bir tutamını getirdi abd, gördünüz ırak'ı, afganistan'ı...

"ne yani bu mudur kötü örneğin?" derseniz, derim ki "demokrasi tamam iyi de altyapıyı oluşturman lazım önce.".

yani, sen yapısal reformlarını, yasanı, anayasanı en önce de eğitim sistemini demokrasiye uygun biçimde düzenleyeceksin, ama yumurtanın kapıyı zorlamasını beklemeden.

sonra zaten bilinçle birlikte gelir gerisi.

sözün özü; devir değişti, o bu şu istedi diye tepeden indirme artık kaderimiz olmamalı!
    #3252687 (zongulca, 10.04.2008 09:51)

© 2008 - uludağ sözlük

daha fazla demokrasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha fazla demokrasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha fazla demokrasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a takimi » beowulf » yapilan transferi fotospor da gormeden inanmamak » gelecegi parlak olmayan basliklar » helena bonham carter » hachi gatsu no kyoshikyoku » yildirim demiroren » turk takimlarinin fifa da surekli dava kaybetmesi » bas gitar » insanin imkansiz aski isteme gudusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games