daha da onemli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatta daha onemli seyler var
  2. turbanin egitimden daha onemli olmasi
  3. sevginin saygidan daha onemli olmasi
  4. eksi oy verince kendini daha onemli hissetmek
  5. entry onemli degil onemli olan sozlugun kazanmasi
  6. bekaret onemli degilse evlilik de onemli degil
  7. boy onemli degil islev onemli
  8. kendin icin onemli olani baskasi icin de onemli sanmak
  9. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  10. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi

© 2008 - uludağ sözlük

daha da onemli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha da onemli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha da onemli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intihar pompacisi » entry koruma kalkani » besiktas turkiye nin en iyi yonetilen klubudur » cocuk da yaparim kariyer de » viva la vida » lego » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » beraat kandili » bkz la ayar veren usta yazar » kizlarin aptal gibi gorunup cin gibi olmalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games